hikayemiz

Sektör
Türk tekstil sanayi, son 40 yılda gösterdiği muazzam gelişimle Avrupa’nın en önemli üretim merkezlerinden biri haline gelmiştir. Ülkemizin dış ticaretindeki lokomotif sektörlerden biri olan tekstil ve hazır giyim endüstrisi, yaklaşık %10’luk istihdam sağlayarak ülke ekonomisine önemli katkılar sunmaktadır. 1980’lerde başlayan ihracat atağının öncüsü olan bu sektör, Türkiye’nin dünya ticaretindeki konumunu güçlendirmeye devam etmektedir.

Türk tekstil sektörünün vizyonu, katma değeri yüksek, yenilikçi ve rekabetçi ürünlerle dünya pazarında daha fazla yer edinmek ve toplumsal refahı artırmaktır.

Biz Kimiz?
GÜNCEL YAZILIM, Türk tekstil sektörünün rekabet gücünü arttırma hedefi ile belirlenen öncelikli teknolojik faaliyet konularını, vizyonumuz olarak kabul edip, üretimin kritik süreçlerinin işlenebilir veriler hale dönüştürülmesini sağlayan otomasyon sistemlerinin tasarımı ile bu verilerin işlenerek işletmelerin performanslarını ve verimliliklerini en üst seviyelere çıkartılmasına katkı sağlayacak ERP yazılım çözümlerinin hayata geçirilmesi amacı ile 2000 yılında kurulmuştur.

Neredeyiz?
Günümüzde GÜNCEL YAZILIM; Adana, Bursa, Edirne, Gaziantep, Hatay, Kayseri vb. gibi ülkemizin tekstil üretim kapasiteleri ile öne çıkan illeri ile birçok ülkede yerleşik, 40’ın üzerinde firmaya kurumsal çözümleri ile hizmet vermiş, %100 Türk sermayeli bir kurum haline gelmiştir.

Ürün ve Hizmetlerimiz
Endüstri, tekstil, otomasyon ve yazılım konularında üst düzey yetkinliklere sahip uzman kadromuz ve 20 yılı aşkın tecrübemiz ile tekstil sektörünün kullanımına sunduğumuz; LEO TEXTILE (Tekstil ERP Sistemi), WILOOM (Tezgah Otomasyonu), LEO PULSE (Üretim Takip Ekranları) ürünlerimiz ve ek modülleri sayesinde,  anlık üretim miktarı, makine hızı, operatör randımanı, makine randımanı, sıcaklık ve nem gibi, üretim performansını ve verimini etkileyen parametrelerin tamamını izleyebilmenizi ve iyileştirebilmenizi sağlıyoruz.

Odak noktamız olan tekstil sanayinin yanında, gittikçe artan ve dünya nüfusunun 55%’nin şehirlerde yaşamaya başlaması ile oluşan “akıllı şehirler” kavramını destekleyici, akılcı çözümler üretme ve paydaşlar arasında etkin ve etkili bir iletişim sağlayabilmek için apartman ve site yönetimleri ile sakinlerinin kullanımına özel tasarlanmış ürünümüz “KENDİN YÖNET” i, 2014 yılında kullanıcılar ile buluşturduk.

ARGE YÖNET ürünümüz, AR-GE ve tasarım merkezi kurulumu ve yönetimlerinde ihtiyaç duyulan, 5746 sayılı kanun ve ilgili yönetmelikler ile düzenlenmiş süreçlerde talep edilen raporların hazırlanmasında, PDKS sistemleri ile entegrasyon imkanı, AR-GE merkezi çalışan detayında süre ve dış görevlerin detaylı takibinin yapılması, malzeme, personel ve genel giderler ile amortisman, dışarıdan sağlanan fayda ve hizmetler, destek ve teşviklerin, proje bazında otomatik dağıtımını kolay, hızlı ve hatasız yapabilmenizi sağlıyor.

Güncel Yazılım Farkı
Müşteri odaklı yaklaşımımızla sürekli gelişen çözümler sunuyoruz. Odak noktamız, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en ince ayrıntısına kadar analiz ederek onlara özel çözümler üretmektir.

  • Üretim süreçlerinin tamamını kapsayan uçtan uca çözümlerimiz (Windows, Web ve Mobile platformlar; siparişten planlama, üretim mamul kalite kontrol ve ara süreçler, numune, satın alma, kartela, fuar, laboratuvar, vb.),
  • Tekstil odaklı dikey çözümlerimiz (Fantazi bayan giyim, Denim tekstil çözümleri, Havlu üretim yönetim sistemi, Döşemelik kumaş entegre çözümleri, Çözgülü örme vb.),
  • Logo, SAP, Axapta vb. gibi yazılım entegrasyonları,
  • Eliar, Orgatex vb. gibi boya otomasyon sistem entegrasyonları,
  • Penelope desen programı entegrasyonu,

ile tüm ihtiyaçlarınızı kapsayan çözümleri sunabilmek en güçlü özelliğimiz. 

Yenilik ve Gelişim
Yeniliklere ve gelişime olan ilgimiz, araştırma ve geliştirmeye olan tutkumuz, AR-GE merkezi başvurumuzun, 1 Ocak 2018 tarihinde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanması ile, çalışmalarımızı ve başarılarımızı bizler için daha da anlamlı hale getirirken, ileriye dönük hayallerimizi hayata geçirebilmek için en önemli motivasyon kaynağımız oldu.

Büyük verinin analitik yöntemler ile işlenmesi ve İmalat Sanayinde kullanımı” Kobigel projemiz Mayıs 2019’da KOSGEB tarafından ve “Dokuma süreçlerinde iplik kaynaklı kopuşları azaltmayı hedefleyen karar destek sisteminin kurulması” ile ilgili Teydeb projemiz Ekim 2019’da TÜBİTAK tarafından onaylandı.

Sizler İçin Buradayız
GÜNCEL YAZILIM olarak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. İhtiyaçlarınıza özel çözümlerimizle yanınızdayız.

Vizyonumuz
  • Tekstil sektöründe öncü bir rol üstlenerek, Endüstri 4.0 çözümleriyle rekabet gücünü artırmak için AR-GE faaliyetlerimizi sürdürmek.
  • Enerji tüketimlerini azaltarak çevre etkisini en aza indirecek yazılım çözümleri geliştirme konusunda öncü olmak; tekstil sektörünün üretim süreçlerindeki maliyetleri düşürmek ve sürdürülebilir bir gelecek için katkı sağlamak.
  • En iyi çözümleri bulup sektör genelinde yaygınlaştırmak için paydaşların kullanabileceği ortak bir platform oluşturmak.
  • Tekstil sektörünün nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak için Tekstil Akademisi’nin altyapısını tamamlayarak sektöre katkı sağlamak.
  • Yazılım sektöründe ulusal ve uluslararası alanda en çok tercih edilen marka olmak; çözümlerimizin yurt dışı pazarlara açılımını hızlandırarak Türkiye ekonomisine sürekli bir katkı sağlamak.
misyonumuz
  • Müşteri memnuniyet seviyemizi sürekli olarak artırarak, müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ve aşmak.
  • Nitelikli AR-GE projeleri sayısını artırarak, sektöre yenilikçi çözümler sunmak ve teknolojik gelişmelere öncülük etmek.
  • Uluslararası fırsatları araştırarak ve desteklerden faydalanarak, sektöre yeni teknolojilerin kazandırılmasını sağlamak.
  • Ulusal ve uluslararası alanda çeşitli makaleler, tezler ve araştırmalar ile sektör bilgisini çeşitlendirmek ve paylaşmak.
  • Çalışanlarımızın teknik ve kişisel gelişimlerini desteklemek için her türlü fuar, seminer ve eğitim fırsatlarından en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak.
  • Yenilikçi fikir ve ürünlerimizin ulusal ve uluslararası platformlarda tescilini sağlamak için gerekli çalışmaları yapmak, patent ve faydalı model süreçlerini yönetmek.